Kausimaksu maksetaan CSC:llä kevät- ja syyskauden alussa tai kuukausimaksuina osissa. Kausimaksu sisältää valmentajien tuntikorvaukset, kisapuvun käyttömaksun sekä salivuorot. Se määräytyy joukkueen treenimäärän mukaan. Tämän lisäksi seurassamme on käytössä 15 euron jäsenmaksu, joka maksetaan kauden ensimmäisen laskun yhteydessä.

Mikäli perheenne tarvitsee laskuihin huojennusta, olkaa yhteydessä rahastonhoitaja Hanna Valoseen, puh. 040 5263861 tai laittakaa sähköpostia celestialstarsct@gmail.com.

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueessa ylimääräisiä kuluja saattaa tulla kisamaksuista ja -varustehankinnoista tai vapaaehtoisista joukkuevaatehankinnoista. Kisajoukkueessa harrastavilta vaaditaan myös Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Kilpavarusteista ja -lisensseistä saat lisätietoa kohdasta info.

Harrastejoukkueet

Harrastejoukkueilla kausi- ja jäsenmaksujen lisäksi muita pakollisia kuluja ei ole. Niitä saattaa kuitenkin koitua vapaaehtoisista joukkuevaatehankinnoista. Tämän lisäksi toivomme kaikilta harrastajilta löytyvän juomapullo ja sisäkengät.

Joukkuekohtaiset kausimaksut kevätkaudella 2021:

Pluto: 30€/kausi
Nebula: 1x/vko 18€/kk (yht. 90€) tai 2x/vko 22€/kk (yht. 110€)
Stardust: 22€/kk (yht. 110€)
Supernova: 39€/kk (yht. 195€)
Andromeda: 26€/kk (yht. 130€)
Calypso: 19€/kk (yht. 95€)

+Jäsenmaksu 15€, joka laskutetaan kauden ensimmäisen laskun yhteydessä.

Sisaralennus

Seurallamme on käytössä sisaralennus seuraavissa joukkueissa: Nebula, Stardust, Supernova. Ensimmäisestä lapsesta maksetaan täysi hinta, toisesta lapsesta saadaan -15% alennusta, ja kolmannesta lapsesta -25% alennusta.

Kesken kauden aloittaminen tai lopettaminen

Mikäli harrastaja aloittaa kesken kauden, hän aloittaa maksamaan kuukausimaksuja siitä kuukaudesta, jona hän on liittynyt seuraan. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden, jo maksettuja kuukausimaksuja ei palauteta. Seuraavasta kuukaudesta ei enää lähetetä laskua harrastajalle. Jos harrastajan kausimaksu on maksettu yhdessä osassa, lopetuksen jälkeisistä kuukausista maksettu hinta palautetaan.Jos lähiharjoitukset joudutaan jostain syystä lopettamaan kesken kauden, keskeytyneen kuukauden harjoitukset pidetään etänä. Seuraavan kuukauden harjoituksia ei enää pidetä myöskään etänä, ja maksujen kanssa menetellään samalla tavalla kuin harrastajan lopettaessa kesken kauden.