Kausimaksu maksetaan CSC:llä kevät- ja syyskauden alussa tai kuukausimaksuina osissa. Kausimaksu sisältää valmentajien tuntikorvaukset, kisapuvun käyttömaksun sekä salivuorot. Se määräytyy joukkueen treenimäärän mukaan. Tämän lisäksi seurassamme on käytössä 20 euron jäsenmaksu, joka maksetaan kauden ensimmäisen laskun yhteydessä.

Mikäli perheenne tarvitsee laskuihin huojennusta, olkaa yhteydessä rahastonhoitaja Hanna Valoseen, puh. 040 5263861 tai laittakaa sähköpostia celestialstarsct@gmail.com.

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueessa ylimääräisiä kuluja saattaa tulla kisamaksuista ja -varustehankinnoista tai vapaaehtoisista joukkuevaatehankinnoista. Kisajoukkueessa harrastavilta vaaditaan myös Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Kilpavarusteista ja -lisensseistä saat lisätietoa kohdasta info.

Harrastejoukkueet

Harrastejoukkueilla kausi- ja jäsenmaksujen lisäksi muita pakollisia kuluja ei ole. Niitä saattaa kuitenkin koitua vapaaehtoisista joukkuevaatehankinnoista. Tämän lisäksi toivomme kaikilta harrastajilta löytyvän juomapullo ja sisäkengät.

Joukkuekohtaiset kausimaksut

Joukkuekohtaiset kausimaksut löytyvät Joukkueet-välilehdeltä:
https://celestialstarscheerteam.fi/joukkueet/

Sisaralennus

Seurallamme on käytössä sisaralennus: Ensimmäisestä lapsesta/harrastajasta maksetaan täysi hinta, toisesta saadaan -15% alennusta, ja kolmannesta -25% alennusta.

Kesken kauden aloittaminen tai lopettaminen

Mikäli harrastaja aloittaa kesken kauden, hän maksaa siitä kuukaudesta alkaen, jona hän on liittynyt seuraan. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden, jo maksettuja kausimaksuja ei palauteta. Jos harrastajan kausimaksu on maksettu yhdessä osassa, lopetuksen jälkeisistä kuukausista maksettu hinta palautetaan.Jos lähiharjoitukset joudutaan jostain syystä lopettamaan kesken kauden, keskeytyneen kuukauden harjoitukset pidetään etänä. Seuraavan kuukauden harjoituksia ei enää pidetä myöskään etänä, ja maksujen kanssa menetellään samalla tavalla kuin harrastajan lopettaessa kesken kauden.