Hei!

Tervetuloa kaudelle 2022-23!

Tässä muutamia ohjeistuksia ja muistutuksia toiminnasta kauden aikana:

– Treeneihin saavutaan ajallaan asianmukaisissa varusteissa sekä pitkät hiukset kiinni. Mikäli harrastaja on myöhässä, tulee siitä ilmoittaa valmentajalle, jotta valmentaja osaa odottaa harrastajaa treeneihin.

– Asianmukaiset varusteet harjoituksissa ovat urheiluun sopivat vaatteet, joissa ei ole roikkuvia osia, sekä sisäkengät. Roikkuvat korut, avoimet hiukset, tai esimerkiksi hupparin huppu ja nauhat voivat olla erityisesti stunttaillessa turvallisuusriski.

– Poissaoloista tulee ilmoittaa ajoissa huoltajan toimesta MyClubin kautta. Kilpajoukkueissa myös poissaolon syy tulee ilmoittaa.

– Mikäli harrastajalla on jokin fyysinen vamma tai loukkaantuminen, ilmoitathan siitä valmentajalle, niin valmentaja ottaa sen treeneissä huomioon.

– Niin valmentajan kuin harrastajan ja huoltajan tulee toimia seuran eettisten ohjeiden mukaisesti. Ohjeet ovat luettavissa seuran nettisivuilla kohdassa “info.” Luettehan ajatuksella myös muut relevantit kohdat seuran infosivuilta.

– Treeneihin tullaan vain terveenä, jotta harrastajan sairastuminen ei pitkity ja näin myös joukkueen sisäisiä sairastumisia pystytään ehkäisemään.

– Valmennuksesta tullaan pyytämään kauden aikana palautetta. Toivomme, että kaikki vastaisivat palautekyselyyn, jotta voimme valvoa valmennuksen laatua seurassamme toimivasti ja tehdä tarpeen mukaisia parannuksia.

– Huonosti käyttäytyvä harrastaja voidaan poistaa harjoituksista. Mikäli huono käytös on toistuvaa, voidaan harrastaja poistaa joukkueesta täysin. Tällöin jo maksettuja kausimaksuja ei makseta takaisin.

Kilpajoukkueiden (Stardust, Supernova, Andromeda) toimintaan liittyen tulee muistaa vielä seuraavat asiat:

– Paikka kilpajoukkueessa ei automaattisesti tarkoita, että harrastaja pääsee lopulliseen kisakokoonpanoon. Kisakokoonpano muodostetaan joukkueen sisältä mahdollisimman toimivaksi niin, että jokaisella kilpailijalla on matolla mahdollisimman yhtenäiset taidot.

– Harrastaja on sitoutunut käymään treeneissä sekä treenileireillä. Kelpaavista poissaolosyistä sovitaan yhdessä joukkueen kanssa kauden alussa. Mikäli luvattomia tai huonosta syystä johtuvia poissaoloja syntyy kauden aikana liikaa, ei harrastaja välttämättä voi osallistua kilpailuihin.

– Harrastaja sitoutuu joukkueeseen koko 2022-2023 kaudelle kilpailukalenterin rakenteen vuoksi. Syyskausi on uudistuksen mukaisesti kuntokausi, ja kevätkausi kisakausi.

– Huoltajien kanssa pidetään vanhempainilta kauden alussa koskien kilpajoukkueurheilusta syntyviä kuluja sekä kauden ohjelmaa ja tapahtumia. Toivomme, että jokainen siihen kykenevä huoltaja pääsisi paikalle vanhempaintapaamiseen.

Tästä tulee mahtava kausi!

– CSC ry:n valmentajat